3 roliga saker du kan testa under vintern

22 mars 2023

Vintern är snart här och det finns mycket att se fram emot inför denna mysiga och kyliga tid. Vi har här nedanför listat några roliga aktiviteter som du kan testa under vintern för att göra den ännu mer spännande och minnesvärd tid.

Nu sätter vi igång!

1. Bygg en snögubbe

Detta är en klassisk vinteraktivitet som aldrig blir tråkig. Det är inte bara barnen som har roligt när de bygger snögubbar, även vuxna kan lätt fångas upp av denna aktivitet.

Det finns inte mycket som är så mysigt och roligt som att bygga en snögubbe med familjen eller vännerna. Så ta fram vinterkläderna, snöra på kängorna och ge dig ut och börja formarna och bygg din alldeles egna unika snögubbe.

2. Sitt inne och se på en julfilm

Idag finns det en hel uppsjö av härliga julfilmer som man kan kolla på. Att sitta inne med nära och kära, helst vid en brasa, med något varmt att dricka och se en julig film tillsammans är något som alla borde testa under julen.

Flera bra plattformar för streaming av filmer och TV-serier har många julfilmer som man välja mellan att kolla på. Så välj ut den film du vill se på, och ha en mysig filmkväll inne med någon du bryr dig om.

3. Laga julmat

Maten är en viktig del av julen, och det finns något speciellt med att laga mat tillsammans. Att laga sin favoritjulmat tillsammans med familjen eller vännerna är en mysig aktivitet som alla kan ha roligt med.

Många traditionella julrecept finns att tillgå på nätet, så det är bara att plocka fram recepten och börja laga maten. Med det sagt går det givetvis lika bra att prova något nytt, och det finns många goda recept att experimentera med. Så ta fram matvarorna, laga maten och njut av den goda julmaten tillsammans med familjen eller vännerna.

Andra inlägg

Läs våra andra texter

Vanliga varningstecken vid spelmissbruk

Vanliga varningstecken vid spelmissbruk

Populariteten för spel på casino har skjutit i höjden de senaste åren. Som en direkt konsekvens av detta har såklart även fler personer börjat spela och i takt med detta har även fallen av spelmissbruk och osunda spelvanor ökat. I takt med denna oroande trend är det...

läs mer

Kom i kontakt med oss

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss bakom Vitamera är via vårt kontaktforumlär. Vi försöker alltid svara inom 24h på vardagar, men i vissa fall kan det dröja längre än så för att få svar.