3 roliga saker du kan testa under vintern

19 december 2022

Vintern är snart här och det finns mycket att se fram emot inför denna mysiga och kyliga tid. Vi har här nedanför listat några roliga aktiviteter som du kan testa under vintern för att göra den ännu mer spännande och minnesvärd tid.

Nu sätter vi igång!

1. Bygg en snögubbe

Detta är en klassisk vinteraktivitet som aldrig får tråkigt. Det är inte bara barnen som har roligt när de bygger snögubbar, även vuxna kan lätt fångas upp av denna aktivitet.

Det finns inte mycket som är så mysigt och roligt som att bygga en snögubbe med familjen eller vännerna. Så ta fram vinterkläderna, snöra på kängorna och ge dig ut och börja formarna och bygg din alldeles egna unika snögubbe.

2. Sitt inne och se en julfilm

Det är inte konstigt att det finns så många julfilmer – det är faktiskt inte mycket som är så mysigt som att slå sig ner i soffan och se på en härlig julfilm. Att sitta inne med nära och kära, helst vid en brasa, med något varmt att dricka och se en julig film tillsammans är något som alla borde testa.

Det finns idag flera bra plattformar för streaming av filmer och TV-serier, och det finns många julfilmer att välja mellan. Så ta välj ut den film du vill se på, och ha en mysig filmkväll inne med någon du bryr dig om.

3. Laga julmat

Maten är en viktig del av julen, och det finns något speciellt med att laga mat tillsammans. Att laga sin favoritjulmat tillsammans med familjen eller vännerna är en mysig aktivitet som alla kan ha roligt med.

Det finns många traditionella julrecept att välja mellan, så det är bara att plocka fram recepten och börja laga maten. Med det sagt går det givetvis lika bra att prova något nytt, och det finns många goda recept att experimentera med. Så ta fram matvarorna, laga maten och njut av den goda julmaten tillsammans med familjen eller vännerna.

Andra inlägg

Läs våra andra texter

Hur hälsa och välmående hänger ihop

Hur hälsa och välmående hänger ihop

Det finns många som tror att hälsa och välmående inte har något med varandra att göra, men detta är helt fel. Tvärtom har båda dessa saker många likheter, och är allt som oftast sammankopplade på ett eller annat sätt. Såklart finns det undantag som bekräftar regeln,...

läs mer
Tips för att äta mer grönsaker

Tips för att äta mer grönsaker

Grönsaker innehåller många nyttiga och bra ämnen som är viktiga för vårt välmående. Trots det har många svårt att äta grönsaker vilket är förståeligt då de ofta har en mer komplex smak jämfört med andra livsmedel. De flesta vill dock äta mer grönsaker och genom de här...

läs mer

Kom i kontakt med oss

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss bakom Vitamera är via vårt kontaktforumlär. Vi försöker alltid svara inom 24h på vardagar, men i vissa fall kan det dröja längre än så för att få svar.